website builder software free

ECHIPA FOLIE9 PREZENTA LA CONFERINTA
Open Hub - Internet Of Things

Ieri 6 iulie, a avut loc mult asteptatul eveniment organizat de OpenHub intitulat Internet Of Things, eveniment de la care echipa Folie9 nu putea lipsi.

Pentru cei ce nu stiu, Clubul OpenHub este o comunitate a pasionatilor IT infiintata in anul 2012, care aduce impreuna pasionati si specialisti ai aceluiasi domeniu, sau chiar din domenii conexe. Open Hub este o comunitate activa, in continua crestere care abordeaza teme interesante de ultima ora cu un impact tot mai mare atat asupra mediului de business cat si al vietii de zi cu zi a ultilizatorului IT.

Internet of Things, este un concept care defineste o lume in care toate device-urile sunt conectate intre ele cu ajutorul internetului. 

Device-urile si protectia acestora, fiind obiectul de activitate al Folie9 (Device Protection And Style) am fost in mod direct interesati de tema conferintei.

Alaturi de cei prezenti la eveniment, echipa Folie9 a savurat informatiile extrem de interesante si consistente oferite de cei doi speakeri de la Microsoft, Radu Stefan si Radu Matei. 

In pauze, inarmati cu o gustarica si o bautura racoritoare, am socializat cu ceilalti participanti si ne-am intrecut la concursul organizat de gazde, proba - ten fast fingers, unde ne-am testat viteza de scriere la tastatura.

Conferinta s-a bucurat de un real succes, tinerii pasionati de IT interactionanad si participand asa cum ne am obisnuit in numar consistent.

A fost un privilegiu oferit pasionatilor IT din Galati, tema conferintei fiind una de actualitate si putem afirma cu mandrie ca nu multi sunt cei care se pot bucura de prezenta unor profesionisti Microsoft.

Evenimentul a fost unul de succes din care am avut cu siguranta ce invata cu totii. Asteptam cu acelasi interes si nerabdare viitoarele editii OpenHub !!!


SHARE THIS PAGE!