easy offline site development

                            iPhone7

Noi dezvaluiri, scurgere de informatii si fotografii

Este bine stiut faptul ca Apple va lansa in aceasta toamna, noul model de iPhone 7.

Se pare ca acesta va fi lansant si comercializat incepand cu luna septembrie a acestui an si ca multe dintre detallile noului iPhone7 sunt deja bine stabilite.

Fizic, va fi similar cu actualele modele iPhone 6S si 6S Plus iar diferentele conform fotografiilor scurse recent pe internet ar consta in imbunatatirea camerei principale si un nou design mai curat al spatelui, dat de disparitia liniilor de antena existente la modelele actuale.

Exista o serie de lucruri ce pot fi observate in aceste fotografii in cazul in care acestea sunt autentice. 

 Noul iPhone 7 va fi inzestrat cu o camera  "dual-lens" aceasta putand fi o caracteristica pentru modelul  iPhone 7 Plus sau "Pro" acesta va fi singurul model care va integra două camere foto pe spate. Versiunea standard va fi echipata cu un singur senzor foto şi un singur obiectiv dar se pare ca diametrul lentilei de la noua camera iPhone 7 este mai mare fata de modelul actual, ceea ce confirma faptul ca iPhone 7 va avea performante superioare ale camerei in situatii cu miscare rapida si lumina scazuta.

Modelul Plus / Pro vine cu Smart Connector în partea de jos a capacului, port ce a fost prima dată integrat pe iPad Pro si care va permite incarcarea sau conectarea de accesorii inteligente precum huse, tastaturi etc.

Tot din aceste fotografii reiese si disparitia portului tip jack pentru conectarea castilor care se pare ca va fi inlocuit de un nou difuzor iar castile jack vor fi inlocuite cu unele care se conectează prin mufa Lightning. Daca va intrebati de ce Apple ar elimina un port util, o presupunere ar fi ca aceasta schimbare nu este altceva decat o  pregatire pentru modelul iPhone care va fi lansat  în 2017.

De fapt se zvoneste ca modelul iPhone lansat in 2017 va beneficia de un upgrade mult mai mare fata de iPhone7 - cu un nou corp de sticla,  incarcare fara fir si  un display mai mare si mai performant.

Se pare ca productia in serie a modelului iPhone 7 a inceput in China, astfel sunt asteptate noi scurgeri de informatii in perioada imediat urmatoare.


SHARE THIS PAGE!